Google Android Wear Projesi

Google Android Wear Projesi Google, bugün yayınladığı video ile giyilebilir cihazlar için hazırlanan Android Wear projesini tanıttı. Teknoloji dünyasına bomba gibi düşen video dünyanın gündemine oturmayı başarmış gözüküyor.

Google, bugün yayınladığı video ile giyilebilir cihazlar için hazırlanan Android Wear projesini tanıttı. Teknoloji dünyasına bomba gibi düşen video dünyanın gündemine oturmayı başarmış gözüküyor. Android yazılımını kullanıcak olan şirketlerden Motorola kendi ürünü olan Moto 360‘ı duyurmuş durumda. Asus, HTC, LG ve Samsung gibi üreticiler isi kısa sürede Google Android Wear’li cihazlarının tanıtımlarını yapacaklar gibi gözüküyor.

Şirketin paylaştığı bilgiler ve yayınlanan videoya göre Google giyilebilir cihazlar projesine akıllı saatler ile başlayacak. Google yeni proje için elektronik üreticileri arasında Asus,HTC,Motorola, ve Samsung ile anlaşmaları yaptı. Intel,Broadcom,Mediatek ve Qualcomm gibi çip üreticileri de Google’ın diğer ortakları arasında yerlerini aldı.

Birkaç teknoloji uzmanına göre ise Google Android Wear ile harika bir başlangıç yaptı ve ilk olma unvanını eline geçirdi. Uzmanların ilk olma unvanı için ürünün biraz aceleye getirilmiş olabileceğini düşünenler de var. Apple’ın bu gelişme neticesinde ise Google Android Wear’i inceleyip daha iyi bir ürün çıkarması muhtemeller arasında. Google ise yapmış olduğu ortaklıklar ve projenin tanıtımı sonrasında ürünleri bu yıl sonunda piyasaya sürecek gibi gözüküyor.

Google Android Wear Giyilebilir Cihazların İlki

Ürünün spor yapmayı sevenler için çok daha olumlu özellikleri mevcut. Google Andorid Wear içeriğindeki özellikler ise bildirimler, eylemler, görüntüler, uygulama simgeleri, sayfalar ve en dikkat çekeni sesli komutlar şeklinde sıralanmaktadır. Google Android Wear in tanıtım videolarını ise aşağıda izleyebilirsiniz.

Facebook Twitter Pinterest Blogger Addthis

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış, Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz.