Otellerde Güvenli İnternet

Otellerde Güvenli İnternet PureVPN, Güvenli İnternet Projesi kapsamında Point Hotel misafirlerine güvenli, özgür ve anonim internet sağlayacak.


Otellerde Güvenli İnternet Dönemi Başlıyor
Paylaşın Güvenlik
PureVPN, Güvenli İnternet Projesi kapsamında Point Hotel misafirlerine güvenli, özgür ve anonim internet sağlayacak.
 
Otellerde Güvenli İnternet Dönemi Başlıyor PureVPN, Türkiye’de halka açık internet kullanımı sağlayan tüm işletmeler için geliştirdiği Güvenli İnternet Noktaları projesi kapsamında Türkiye’nin saygın otel zinciri Point Hotel ile el sıkıştığını duyurdu. Tüm Point Hotel misafirleri, Point Hotel için özel tasarlanmış PureVPN internet sayfası üzerinden ücretsiz olarak kayıt yaptırabiliyor ve 7 günlük ücretsiz PureVPN hesabıyla güvenli, anonim ve özgür interneti kullanıyor. Konaklama süresi 7 günü aşan misafirler de hizmet sürelerini uzatabilme imkanına sahip bulunuyor.
PureVPN Güvenli İnternet Noktaları Nedir?
Teknolojinin gelişmesi ve erişim imkanlarının artmasıyla bugün hemen, her yerden internete bağlanmak mümkün. Kafeler, lokantalar, oteller ve buna benzer halka açık pek çok işletme müşterilerine ve çalışanlarına ücretsiz kablosuz internet sunuyor. Bütün bu imkanlar kullanıcıların internete erişimini kolay hale getirse de kötü niyetli girişimlerin kişisel verilere ulaşmasını da aynı ölçüde kolaylaştırıyor.
Data sniffing adı verilen yöntemi kullanan kötü niyetli kullanıcıların, ortak bir ağda bulunan diğer kullanıcılara ait sosyal medya hesaplarından, online oyun şifrelerine ve hatta bankacılık giriş bilgilerine kadar pek çok kişisel ve önemli veriye ulaşması mümkün. Üstelik kullanıcıların çoğu, bu risklerin varlığından haberdar değil.
PureVPN, hem insanların dikkatini bu risklere çekerek farkındalık yaratmak hem de halka açık internet noktalarında güvenli internet sağlayabilmek adına Güvenli İnternet Noktaları projesini tasarladı. Bu proje dahilinde PureVPN Güvenli İnternet Noktalarında, projenin uygulandığı sisteme göre kullanıcılar ya internete doğrudan PureVPN ağı üzerinden bağlanıyor ya da o işletmeye özel tasarlanan web sayfası üzerinden ücretsiz PureVPN hesabına sahip olabiliyorlar. İlk aşamada İstanbul içerisinde yayılması planlanan projenin sonraki aşamasında ise diğer illere geniş bir altyapı ile yayılmak bulunuyor.

Facebook Twitter Pinterest Blogger Addthis

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış, Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz.